Kerstfeest met Fanfare Juliana & De Blazersklas!

Aanstaande zondag, 20 december, is iedereen weer van harte welkom in ‘Het Blesse Paard’ voor het jaarlijkse kerstconcert van Fanfare Juliana en de Blazersklas!

Na een aantal weken heel hard te repeteren zijn de leerlingen van de Blazersklas klaar voor hun eerste concert! Zondag kunnen ze dan eindelijk aan iedereen laten horen wat ze in korte tijd (vanaf de herfstvakantie) al hebben geleerd.

De fanfare speelt deze middag vooral bekende kerstmuziek voor u. Op het programma staan zowel een aantal traditionele liedjes als nummers uit de Christmas top 100. Meezingen mag! Naast de muziek wordt er ook dit jaar weer een leuk kerstverhaal verteld. Dit keer ‘het verhaal van de Herbergier’.Om 14:30u gaat de zaal open, voorgaande jaren lieten zien dat het kerstconcert druk bezocht wordt, dus kom vroeg voor het beste plekje! In afwachting van het concert, dat om 15:00 u zal beginnen, kunt u dan alvast genieten van een heerlijke warme apfelstrudel en glühwein! Na afloop van het concert is er ook de gelegenheid om te blijven eten! Pizza’s en een dagschotel zullen worden geserveerd tegen een kleine prijs.

Het belooft weer een gezellige en sfeervolle middag te worden die u echt in de kerststemming zal brengen. Leuk voor jong en oud!
Tot aanstaande zondag (20 december), 14:30, in Het Blesse Paard! 
 

Met muzikale groet,

Fanfare Juliana