VVZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap 2016

VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap 2016

namens VV/ZZ-KZ Martijn Oudshoorn

Het jaar 2015 loopt al bijna weer op zijn eind. Achter de schermen zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor het naderend toernooi. De inschrijvingsavond leverde weer een groot aantal inschrijvende teams op: 32 herenteams, die verdeeld worden over 8 poules. Bij de dames hebben zich 5 teams ingeschreven en zij zullen gaan strijden om 4 plaatsen in de halve finale op de finaleavond van 13 februari. De programmaboekjes worden deze week verspreidt over de ingeschreven teams. Ook onze Facebookpagina wordt weer volledig bijgewerkt. Samen met de website van Stompwijk’92 zullen we deze pagina gebruiken om u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het VV/ZZ-KZ toernooi. Uiteraard zullen wij ook via de Dorpsketting belangrijke berichten met u blijven delen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat er een toevoeging heeft plaatsgevonden aan de naam VV/ZZ, namelijk -KZ. KZ staat voor de naam Kantoor Zaal. Met trots mag ik u vertellen dat vanaf de komende editie Kantoor Zaal, met Stompwijker Fred Overdevest als directeur, zijn naam heeft verbonden als hoofdsponsor aan het VV/ZZ toernooi. Om dit te bezegelen zal onze nieuwe hoofdsponsor Kantoor Zaal het toernooi op een spectaculaire manier openen rond de klok van 20:00 tezamen met stoere klusvrouw Marga Stijnman van Opknap-Service Marga, die deze editie de toernooibal sponsort, en onze kersverse toernooidames Rachelle & Naomi Lelieveld. Verder zal er bij de aftrap stilgestaan worden bij onze andere sponsors: Autobedrijf Luiten, waar eigenaar Aad Luiten de nieuwe wisselbeker sponsort in het herentoernooi en deze zal uitreiken op de finaleavond, COOP Stompwijk, Scheria Versdienst, Carmen Fotografie, Van Rijn Transport en Ed van Vliet Transport.

Het wedstrijdprogramma in de zaal deze avond begint rond de klok van 17:30 waar de eerste deelnemende teams zich al in het zweet mogen gaan werken. Kijkend naar het wedstrijdprogramma maak ik u er alvast op attent dat we direct de 1e avond al een leuke avond met topzaalvoetbal van de bovenste plank aan u kunnen voorschotelen. Titelverdediger bij de heren, F.C. Benson, komt in actie, zesvoudig toernooiwinnaar de Broekies bindt de strijd aan met tweevoudig toernooiwinnaar ZZ en we hebben een aantal debuterende teams bij zowel de heren als bij de dames. Als laatste wedstrijd van de avond staat een ware kraker op het programma in het damestoernooi die u niet mag missen. De finalist van editie 2014, Pietertjes, neemt het op tegen de finalist van editie 2015, Revenge of Boe!

Zo maar een paar wedstrijden onder de loep genomen, maar wellicht zijn het juist de andere wedstrijden die nog meer spektakel gaan bieden, we gaan het zien. Ook dit jaar maken wij weer gebruik van de vele vrijwilligers die in dit toernooi hun steentje zullen gaan bijdragen. Wij willen hun hiervoor alvast bij voorbaat bedanken. Verder willen wij graag nog even stilstaan bij onze doelstellingen: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Rest mij nog namens VV/ZZ-KZ en Stompwijk’92, u als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger een sportief, respectvol, spannend en gezellig toernooi toe te wensen. We zien u graag verschijnen op het vertrouwde adres en om alvast in de stemming te komen treft u hieronder het speelschema van de eerste speelavond aan:   

Als klap op de vuurpijl zal er in de kantine vanaf 19:00 voor het eerst op het VV/ZZ-KZ toernooi een Klaverjasavond worden georganiseerd door onze toernooidames en zeer ervaren klaverjasorganisatoren Rachelle & Naomi Lelieveld. Dit keer gaat het iets anders dan u wellicht gewend bent op de vrijdagavond. Er zijn zoals gewoonlijk 3 rondes en een loterij. De 1e ronde 19.00-20.00, de 2e ronde 20.30-21.30 en tenslotte de 3e ronde 22.00- 23.00.
U kunt zich per ronde inschrijven, zo kunt u tussendoor altijd een potje voetbal kijken of de traditionele aftrap van het VV/ZZ-KZ toernooi aanschouwen! De kosten per ronde zijn 1 euro per persoon (2 euro per koppel). Per ronde zal ook een winnaar bekend worden gemaakt die uiteraard een prijs uit mag gaan zoeken. Vele prijzen zullen weer beschikbaar worden gesteld door verschillende sponsors. Aan het eind van de avond wordt ook de winnaar bekend gemaakt die na 3 rondes de meeste punten heeft behaald! Lootjes voor de loterij zijn bij elke nieuwe ronde te koop! Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van deelname, geeft u zich dan op via emailadres klaverjassenstompwijk92@hotmail.com . Mede namens de dames Lelieveld hopen wij jullie allemaal te zien op ZATERDAGAVOND 2 januari 2016 !!

Zie voor programma onze PDF uitgave