AEROBIC 20 JAAR

Al vele jaren worden wij door Jokelien 2 keer per jaar verrast met diverse uitjes en workshops. Te veel om hier alles op te noemen. Maar omdat de aerobic dit jaar 20 jaar bestaat heeft Jokelien extra haar best gedaan. Afgelopen vrijdag middag is de hele groep naar Noorden afgereisd, per luxe touringcar. Het is een 2 daags uitje geworden in groepsaccommodatie “de Berghut”.

Er werd “gewokt op lokatie” door “Wokkie en Kokkie”.

Na het gezonde eten, zoet-zuur of pittig, werden we in groepjes gedeeld en werd er een heuse ‘Pub Quiz’ gedaan. Dus moesten we flink nadenken bij de vragen. We hebben de verkleedkist van Jokelien helemaal gebruikt tijdens de playbackshow. Wat hebben we gelachen om de diverse acts!!! Na een korte nacht werden we verrast met een heerlijk ontbijt, inclusief een croissant en gekookt eitje. Hoe kan je je dag beter beginnen? Daarna stonden er fietsen, ook tandems, voor ons klaar en zijn we rond de Nieuwkoopse plassen gaan fietsen. De weergoden waren ons gunstig gezind: veel zon, wat wind maar geen spatje regen!! Tussendoor nog een rondvaart op de plassen gehad en een heerlijke lunch!! Toen we terug waren bij de accommodatie moesten de spullen weer ingepakt worden en aan het eind van de middag reden we weer terug naar Stompwijk. Allemaal moe maar voldaan.

Wat hebben wij een leuk weekend gehad met z’n allen. Zo veel gezelligheid tussen vrouwen/dames/meiden van diverse leeftijden!!!!

We hebben Jokelien allemaal al op diverse manieren bedankt.

JOKELIEN, BEDANKT VOOR DIT VERRASSENDE UITJE.

aerobicHET WAS GEWELDIG!!