Wieler-2-daagse 7 en 8 juli

Nog een week en dan is het zover.

Donderdag 7 en vrijdag 8 juli organiseert Toerclub Stompwijk voor de eerste keer een Wieler-2-daagse.

De organisatie heeft er veel werk in gestoken om 6 leuke routes uit te zetten over diverse verrassende wegen in het gebied rond Stompwijk. Twee routes van ongeveer 15 km, twee van ongeveer 25 km en twee van ongeveer 50 kilometer lang. De kortere tochten zijn uitstekend geschikt voor het hele gezin. De 50 kilometer kan worden gereden in groep met voorrijders in verschillende snelheden, maar kan ook individueel worden afgelegd.

Bij de gezellige afsluiting van dit evenement op vrijdag 8 juli worden de herinneringen uitgereikt aan iedereen die de tweedaagse volbracht heeft. De deelnemers kunnen ook meedoen met een prijsvraag waarmee enkele leuke prijzen te winnen zijn.

Start en finish zijn in de kantine van sportpark “De Meerhorst” aan het Klaverblad. De starttijd voor de 15 en 25 kilometer is tussen 18.30 en 19.30 uur. Om 19.00 uur stipt start de 50 kilometer met voorrijders (in verschillende snelheden).

Inschrijfgeld voor twee avonden inclusief herinnering is voor volwassenen € 3,-. Kinderen tot 14 jaar betalen € 1,-. Een gezin (max. 5 personen) kan meedoen voor € 5,-. Deelnemers die geen twee avonden willen deelnemen maar wel eens een avond gezellig willen fietsen, kunnen ook tegen een gereduceerde prijs van € 1,50 voor een enkele avond inschrijven.

Toerclub Stompwijk