Natuurwandeling door de Vlietlanden

Dinsdag 13 september start het nieuwe seizoen bij VrouwActief. We beginnen met een natuurwandeling door de Vlietlanden onder leiding van de natuurgidsen van de IVN, Corry van Leeuwen en Irene van Wissen. De start is om 19.00 uur vanaf het parkeerterrein Afbeelding1halverwege de Kniplaan, net over de brug rechts. We verzamelen om half zeven bij de Bles en fietsen er met elkaar naar toe. Uiteraard kun je ook zelf naar de Vlietlanden toe gaan, maar zorg wel dat je er op tijd bent. We willen na afloop met z’n allen nog wat gaan drinken in de Bles om gezellig bij te praten over de zomerperiode en over hetgeen we allemaal gezien hebben tijdens de wandeling. Er zijn al aardig wat leden die zich aangemeld hebben, maar ontbrak het je aan tijd of ben je het vergeten?

Opgeven kan nu nog via rialuiten@zonnet.nl, ook nieuwe leden zijn welkom. Seizoenlidmaatschap kost € 35,= . Voor leden die nog niet betaald hebben, hierbij nogmaals het rekeningnummer NL57RABO0304469807 t.a.v. VrouwActief.

Er zijn 9 avonden telkens op de 2e dinsdag van de maand (zie agenda Dorpsketting). We hebben een aardig divers programma samengesteld vinden wij zelf en wij hopen dat jullie dat ook vinden en dat wij een leuk seizoen hebben met z’n allen.

Namens bestuur VrouwActief

Ria Luiten