Stand van zaken bestemmingsplan Stompwijk – Verbindingsweg

Van vrijdag 19 augustus tot en met donderdag 29 september 2016 heeft het ontwerpbestemmingsplan “Stompwijk – Verbindingsweg” ter inzage gelegen.

In zijn vergadering van 1 november 2016 heeft het college ingestemd met de beantwoording van de daarop ingediende zienswijzen en een aantal aanpassingen in het bestemmingsplan. Het college heeft deze stukken nu naar de gemeenteraad gestuurd. De commissie Openbaar Gebied zal het bestemmingsplan “Stompwijk – Verbindingsweg” en de daarbij behorende Zienswijzennota/Nota van wijzigingen behandelen op 29 november 2016. Daarna zal de raad op 13 december 2016 een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan en de Zienswijzennota/Nota van wijzigingen. Zowel de commissie- als de raadsvergadering is openbaar. In beide vergaderingen bestaat de mogelijkheid in te spreken over onderwerpen die op de agenda staan. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dient u zich hiervoor tijdig aan te melden bij de griffie (telefonisch 14 070 of per e-mail griffie@lv.nl).

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neemt u dan contact op met de heer P. (Peter) Heijnen (bestemmingsplanjurist) of de heer A. (Ad) de Hoon (omgevingsmanager Bereikbaar Stompwijk). U kunt hen bereiken via telefoonnummer 14 070 of via e-mail op p.heijnen@lv.nl respectievelijk a.de.hoon@lv.nl.

Namens Projectteam Bereikbaar Stompwijk

Ad de Hoon

Omgevingsmanager