Reconstructie Stompwijkseweg nadert de Kniplaan

Het ziet er naar uit dat BAM aan het einde van deze week aanbelandt bij de Kniplaan met versterken van de kade langs de Stompwijkseweg. De kruising met de Kniplaan is dan maximaal een dag niet beschikbaar. Hierna werkt het team verder in de richting van de Tuinbouwweg en kan alleen het verkeer vanaf de Stompwijkseweg gebruik maken van de Kniplaan.

Vanaf welke dag daadwerkelijk de activiteiten voor versterken bij de kruising aanbelanden is niet precies aan te geven, omdat het soms mee en soms tegen zit. Zoals het er nu naar uit ziet, staat de kraan vrijdag 31 maart voor de Kniplaan en gaan we op maandag 3 april voorbij de kruising.

Actuele informatie

Via de matrixborden aan beide zijden van de Stompwijkseweg houden wij u op de hoogte. Of download de app Stompwijk op uw smartphone. Hierop is altijd de actuele locatie van het project terug te vinden. De smartphone app is beschikbaar voor de platforms Android en Apple.

Verkeerssituatie ‘Kniplaan’

Op dit moment is de Kniplaan voor veel Stompwijkers nog een belangrijke verbinding tussen Stompwijk en Leidschendam. Wanneer de kraan op de kruising staat, is deze doorgang geblokkeerd en is alle autoverkeer van en naar Stompwijk aangewezen op de omleidingsroute: via de Oude Middenweg > Zoetermeer > N206

Om automobilisten tijdig te informeren dat Stompwijk niet bereikbaar is via de Kniplaan, plaatsen we aanvullende bebording ter hoogte van De Star.

Planning

Naar verwachting duren de werkzaamheden voor het versterken in de richting van de Tuinbouwweg tot half april. Vanaf 10 april starten we met versterken nabij Stompwijkseweg nummer 60 en werken we in de richting van Leidschendam. Voor een richtlijn van de planning kunt u in het menu ‘brieven’ een overzicht met data vinden.

Bent u nieuwsgierig hoe het versterken van de kade werkt?

Er zijn al veel mensen komen kijken. Wij nodigen ook u uit om eens een kijkje te nemen. U kunt onze collega’s ook vragen stellen als u iets wilt weten. Zij leggen het u graag uit.