ZomerPret Stompwijk in het Dorpshuis

(14, 15 en 16 augustus)

Bijna is het zover, de schoolvakantie gaan we afsluiten met een paar leuke dagen ZomerPret. Voor wie is ZomerPret bedoeld? ZomerPret is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en wordt georganiseerd door vrijwilligers. Bij ZomerPret kun je de hele dag knutselen, spelletjes doen en gezellig bijkletsen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Inschrijven kan dagelijks voor de ochtend en/of middag tegen betaling van €1,50 per dagdeel. In de ochtend zijn we open van 9.30 – 12.00 uur en ’s middags van 13.30 – 16.00 uur. Tussen de middag ga je thuis eten.

Maandag 14 augustus De start van ZomerPret! Er kan de hele dag, in de bovenzaal, geknutseld worden. Kleien, figuurzagen, strijkkralen, tegeltjes schilderen en nog veel meer. Buiten op het voorterrein van het Dorpshuis start de huttenbouw. ’s Middags kun je kaarsen maken of cupcakes bakken.

 Dinsdag 15 augustus Vandaag mag je verder bouwen aan je hut. Laat je fantasie los en bouw samen met je vriendjes het dorp van je dromen. In de bovenzaal kan er weer van alles geknutseld worden o.a. ook dingen (vlag of naambord) om je hut mee op te pimpen. Maar wat dacht je van emailleren of Krimpy-Dinky. Het kan allemaal!

Woensdag 16 augustus Helaas is het alweer de laatste dag. Maar niet getreurd, we maken er een speciale dag van. We beginnen gewoon om 9.30 uur , maar tussen 11.00 uur en 12.00 uur zijn papa’s, mama’s, opa’s , oma’s en alle andere belangstellenden van harte welkom om de hutten en de werkjes te komen bekijken. Tevens vindt er een kleedjesmarkt plaats. Vanuit je hut of vanaf een kleedje mag je van alles, voor een leuk prijsje, te koop aanbieden. Bijvoorbeeld pannenkoeken, koekjes, bloemen, of werkjes die zelf gemaakt zijn. ’s Middags is er bingo in de benedenzaal, waar vele leuke prijzen zijn te winnen. Helaas worden tijdens de bingo de hutten wel weer afgebroken. Dit wordt door ouderen gedaan. Wil je je hut mee naar huis nemen, dan mag dat, maar je moet wel zelf voor vervoer zorgen.

 Deelname is voor eigen risico! Let op goede schoenen bij de huttenbouw!! Géén slippers of crocs.