Zomerpret 2017 een groot feest, een groot succes

Na het succes van de 1e dag van Zomerpret, op dag 2 dinsdag 15 augustus regen in de ochtend. Ondanks dat werd er weer volop getimmerd aan de hutten. Binnen was het heel druk bij het knutselen er zijn weer mooie creaties gemaakt met stoepkrijt, krimpie dinky, zelf een kaars maken, kleien, een vlag maken voor de hut, cup cakes maken enz…

Op dag 3 woensdag 16 augustus een speciale dag eerst nog timmeren en knutselen en om 11.00 uur de kleedjesmarkt waar van alles te koop was. Stoofperen, rozen, druiven, zelf gemaakte spullen en van huis meegebrachte spullen. Zo leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn. En er was veel belangstelling aan bezoekers. In de middag was er een bingo van vier ronden deze werd gedraaid door Yvonne. Alle kinderen hebben een prijs gewonnen. En tussen door was er lekkere limonade en een ijsje.

Tijdens de bingo zijn de hutten buiten afgebroken door de vrijwilligers. Peet van Leeuwen hartelijk dank voor het leveren van het hout. Retour vracht was 30 kilo zwaarder van de spijkers. Met een gemiddelde opkomst van 80 kinderen per dag deel en 60 kinderen bij de bingo kunnen we terug kijken op drie geweldige dagen dankzij:

Fonds 1818

Marian & Aad Vincenten         EHBO

Peet van Leeuwen                      Hout

Wim Loomans                             Hout

Wim Overdevest                     Spijkers,

en een geweldig team vrijwilligers

Bedankt allemaal!!!

PS: Er is nog een aantal jassen blijven hangen, deze kunnen opgehaald worden op school bij de gevonden voorwerpen.

Stichting Dorpshuis, Stompwijk