Verkiezingsmarkt Stompwijk

Op 21 maart vinden niet alleen de verkiezingen voor de Adviesraad plaats, maar zoals u wellicht weet vinden tegelijkertijd de gemeenteraadsverkiezingen plaats voor heel Leidschendam-Voorburg.

Maar wie moet u nu gaan kiezen? Waar zitten de verschillen tussen de partijen? En daarbij natuurlijk speciale aandacht te schenken aan wat zij voor Stompwijk kunnen betekenen? Om hier antwoorden op te krijgen wordt er door de Adviesraad Stompwijk een verkiezingsmarkt georganiseerd.

Op donderdag 22 februari zullen een groot aantal politieke partijen zich presenteren in het Dorpshuis van Stompwijk. De avond wordt zo ingericht dat u zelf kennis kunt maken met de verschillende partijen en daarnaast zullen de partijen de gelegenheid krijgen om hun verkiezingsprogramma te presenteren en daarbij natuurlijk speciale aandacht te schenken aan wat zij Stompwijk te bieden hebben.

De avond zal starten om 20.00 uur. De agenda zal komende week nog gepubliceerd worden. Dus hou deze avond alvast vrij en kom langs zodat u straks goed weet welke partij uw voorkeur heeft.

Namens de Adviesraad Stompwijk, Stef Verburg