Inzameling kleding en oud papier Stompwijk ‘92

Vanwege ontevredenheid over de handelwijze van het bedrijf dat onze kledinginzameling regelde is de samenwerking met dat bedrijf opgezegd. De kledingcontainer is inmiddels ook weggehaald. We gaan kijken voor een nieuwe partij. Tot nader bericht kunt u bij ons dus geen kleding meer kwijt.

Voor de inzameling van oud-papier is de gemeente ook met een andere partij in zee gegaan. Dit gaf in het voorjaar een periode van gebrekkige communicatie tussen ons en dat nieuwe bedrijf. Vervelend, want ook de containers werden niet tijdig geruild en zaten daardoor vaak overvol. De informatieteksten die wij hiervoor bij de Dorpsketting aanboden verdwenen ook nog eens ergens in het digitale moeras. Beide problemen zijn ondertussen opgelost.

Het zal geen toeval zijn dat we in het 1e kwartaal van dit jaar een gigantisch goede papieropbrengst hadden, maar in het tweede probleem-kwartaal juist niet. We hopen dat iedereen de weg naar onze papiercontainers weer opzoekt, voor een goed resultaat in het derde kwartaal.

Namens het hoofdbestuur van Stompwijk ‘92, Peter Bol