Weet u dat rummikuppen een heel leuk spel is?

Hoe leuk kan bewegen zijn?

Nou heel leuk!!!!!

Als Maria op dinsdagmiddag om 13.15 uur haar muziek aanzet zie ik allemaal vrolijke gezichten. Zo het eerste bewegen voor de gezichtsspieren is begonnen, zo makkelijk kan bewegen zijn. Maar…zo makkelijk blijft het natuurlijk niet, alle spiergroepen worden aangesproken en op een rustige veilige setting kunt u alle spieren in beweging brengen. Altijd fijn als u wilt oversteken dat de nekspieren nog links en rechts kunnen draaien of uw sokken wilt aantrekken en bukken ineens veel makkelijker gaat.
Wij, de Ouderen soos Stompwijk hebben onlangs materialen gekocht die tegenwoordig op alle sportscholen aanwezig zijn, zodat er steeds een uitdaging is voor de spieren om meer hun best te doen.
Na het sporten krijgt u een glaasje water en mag u naar huis of……….. u kunt natuurlijk ook gelijk aanschuiven bij onze enthousiaste klaverjassers, bij het rummikuppen of kaarten gaan maken, waar alle materialen voor aanwezig zijn.
Wij heten u van harte welkom en ontvangen u graag op onze wekelijkse dinsdagmiddag soos.

Weet u dat rummikuppen een heel leuk spel is?

Iedere dinsdagmiddag zijn er enkele dames actief met dit hele leuke spel. Terwijl er een grote groep leden van de Soos voor Ouderen in Stompwijk een potje klaverjas spelen, zijn er aan de rummikub tafel best nog wel wat plekjes voor enthousiaste deelnemers. Naast het spelen is er tijd voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.
Omdat we bijna aan de zomerreces gaan heeft u nu 4 weken de gelegenheid om zonder lidmaatschap kennis te maken met het spel en de gezelligheid.
Dit is ook voor een ieder die kaarten maken leuk vindt en van klaverjassen houdt.

We zien u graag op dinsdag om 13.45 uur in het Dorpshuis.

Namens bestuur Ouderen soos Stompwijk,
Marianne