Zorg goed voor de dieren!

Het is mij ter ore gekomen dat Paultje, de tamme kauw, is doodgegaan omdat hij heimwee had en opgesloten zat. Degene die dit op zijn geweten heeft zou zich moeten schamen! De kauw is een intelligent dier. Oké, hij kan ook schadelijk zijn. Zijn reputatie in de landbouw is niet zonder blaam. Maar toch.. Je stopt je lastige hond toch ook niet in een asiel waar hij eenzaam en verdrietig kan
worden omdat hij zijn baasje en vrijheid mist. Ik vind dit heel erg.
Zorg aub ook wat beter voor de egels in de tuin. Met dit droge weer geef je ze een schotel vers water zodat ze kunnen drinken en eventueel wat droge kattenbrokken. Leeg ook regelmatig de regenton om te voorkomen dat muggen er hun eitjes in leggen.

Groeten van Marjolein

2 gedachten over “Zorg goed voor de dieren!”

  1. Ik mag aan nemen dat marjolein nog wel een rectificatie gaat plaatsen over Paul, als je iets schrijft moet je wel over de goede info beschikken, en niet zomaar iemand beschuldigen .Ik hoop wel een relatie op mijn mail te krijgen gr karin.

  2. Even voor de goede orde Paultje is niet dood gegaan van de heimwee, en is nooit gevangen gehouden zijn hok stond altijd open en had zelf de keus om te gaan of te blijven , dus als je iets schrijft over Paul zorg dan wel dat je informatie klop , of had het even na gevraagd bij Nina of bas .

Reacties zijn gesloten.