KWF Kankerbestrijding zoekt vrijwilligers

Samen de met 100.000 vrijwilligers organiseren we jaarlijks in elke Nederlandse gemeente KWF-collecteweek, deze vindt altijd plaats in de eerste week van september.

Welke functie past het best bij jou?

Collectant in Stompwijk
Als collectant ga je in de 1e week van september met de KWF-collectebus langs de deuren. Je kunt je collectebus natuurlijk ook meenemen naar je werk, de (sport)vereniging of een feestje. Hoe voller je bus, hoe meer geld KWF kan besteden aan wetenschappelijk kankeronderzoek.
Tijdsbesteding: 2 à 4 uur in de 1e week van september.
Wijkhoofd in Stompwijk
Wil jij een team collectanten begeleiden en maak je de KWF-collecte in jouw buurt samen met hen tot een succes? Dan is deze vrijwilligersfunctie echt wat voor jou! Als wijkhoofd stuur je 10 à 20 collectanten aan die voor KWF met de collectebus op pad gaan. Je deelt materialen uit, maakt looproutes en zorgt dat alle bussen geteld worden. Samen met de collectanten haal je in jouw wijk zo veel mogelijk geld op voor kankeronderzoek. Tijdsbesteding: ongeveer 2 uur per maand met een piek van 8 uur per week rondom de collecteweek in de 1e week van september. Sluit jij je aan bij onze collecteteams?
Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op kwf.nl/wordvrijwilliger

Jan van der Burg