Radio Midvliet Sporttribune is weer terug

Het zomerreces voor de sporters en dus ook voor het Midvliet-programma Sporttribune is voorbij. Vanaf 2 september kunt u weer wekelijks op maandagavond tussen 19 en 21 uur naar Sporttribune luisteren. Het presentatieteam zal ook komend seizoen bestaan uit Arjan Groenewegen, Rob Hekman en René Marquard.

In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen uiteraard aandacht voor de voetbalteams uit onze regio en dan met name het verloop van de voorbereidingsperiode.
Wil jouw vereniging ook eens graag te gast zijn bij Midvliets Sporttribune in de studio? Stuur een mail naar sporttribune@midvliet.nl.

Nieuw programma bij Midvliet FM: ‘Click Track’
Vanaf 4 september kunt u tweemaal per maand op woensdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur luisteren naar ‘Click Track’, gepresenteerd door Marian Pijnaker uit Stompwijk. Door de komst van programma’s als The Voice of Holland en Holland’s got Talent melden zich veel zangers en zangeressen aan die dromen van een grote toekomst in de muziekindustrie. Naast talent is het belangrijk om vanuit een goede basis toe te werken naar een succesvolle carrière. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk…?
‘Click Track’ zoekt naar antwoorden op vele muziek(industrie) gerelateerde vragen. Denk hierbij aan onderwerpen als; zangcoaches, talentenjachten, geluidsapparatuur, poppodia, festivals, organisatiebureaus, promotie, opnamestudio’s, componisten, producers, buma rechten enz.. Luisteraars worden in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan onze vakkundige gasten door tijdens de uitzendingen live in te bellen.
Elke laatste woensdag van de maand is er ruimte voor talent waarbij een beperkt publiek is toegestaan. Aanmeldingen via info@midvliet.nl.

Marian Pijnaker woont en werkt in Stompwijk, is zangcoach, heeft in meerdere bands gezongen en studiowerk gedaan voor onder meer André Hazes en heeft landelijk naam gemaakt met de popgroep ‘Tower’. Het was Frits Spits die in 1982 de Top 10 hit ‘See you Tonight’ avond aan avond de ether in blies met de welbekende kreet “Wat een power die Tower”. Marian geeft in het nieuwe programma podium aan talent en dan met name lokaal en regionaal talent. Met haar zangstudio The Voice levert ze jaarlijks talent aan Talpa voor programma’s als The Voice Kids en The Voice of Holland.

Marian was in 2018 te gast bij Midvliet in het programma ‘Baanbreker’ van Patrick Cilon en presenteerde niet lang daarna in samenwerking met Hans Biard een uitzending van ‘Open Podium’. En dit smaakte naar meer!
Click Track’ is van haar hand en de eerste uitzending is op woensdag 4 september.