Stoffige zaken

De één noemt het breicafé, de ander naaiatelier, borduurclub of punniken. Ik heb voor al deze en nog meer vormen van textiele werkvormen één naam verzonnen: Stoffige Zaken.
Dus hoor je iemand in Stompwijk kletsen over stoffige zaken dan heeft dat niks te maken met een vies huis, stoffen, zuigen of ramen lappen….. nee, dan hebben ze het over de gezellige maandagmorgen in het Kulturhus waar tijdens de koffie van alles gebeurt met textiel. We beginnen rustig, maar in de toekomst, als de animo groter is, zou ik graag een programma maken met als eindresultaat allerlei leuke werkstukken. Vandaag leek het even druk te worden. Maar dat was de zwemclub die bij ons een bakkie kwam doen. Super gezellig, dat mag vaker.
Kom gezellig eens langs, geen contributie, geen lesgeld, alleen je koffie kost iets en misschien materialen die je van een ander gebruikt.
Neem je eigen werk mee, leer iets van een ander of leer een ander iets, zit je met een breipatroon waar je niet uitkomt, misschien weet een ander het.
We zijn er vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur.

Tot ziens, Elly