Vragen? Loop binnen bij de gebiedsregisseur Stompwijk eo

Kent u de gebiedsregisseur al? Gebiedsregisseur Penchi Harteveld legt de verbinding tussen inwoners en de gemeente. Ook staat zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk.

Inloopspreekuur 

Op maandag 2 december heeft de gebiedsregisseur weer een spreekuur voor Stompwijk en het buitengebied. Dat doet zij in het Dorpspunt. U kunt zonder afspraak bij haar binnenlopen, aanmelding vooraf is niet nodig.

 Voor welke onderwerpen kunt u terecht op het spreekuur?
U kunt met veel zaken op het spreekuur terecht, zolang het de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen van bewoners aangaat. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Wilt u iets voor uw woonomgeving of medebewoners doen of organiseren? En heeft u daar vragen over? Loopt u dan ook gerust even binnen: de gebiedsregisseur kan u ook daar verder mee helpen.

Inloopspreekuren in 2019 en 2020

Het spreekuur is van 11 tot 14 uur op iedere eerste maandag van de maand. Aanmelding vooraf is niet nodig. In het voorjaar van 2020 evalueren we het inloopspreekuur en bekijken we of het daarna ook nog verder gaat.

Op de volgende data kunt u van 11.00 tot 14.00 uur binnenlopen bij het inloopspreekuur in het Dorpspunt:

2 december 2019

3 februari 2020

Waar kunt u terecht met andere onderwerpen?

Informatie en aanvraagmogelijkheden voor individuele kwesties zoals een bouwvergunning, uitkering of belastingaanslag vindt u op www.lv.nl  U kunt ook het Servicecentrum Leidschendam van de gemeente bellen via 14 070.

Is er volgens u iets mis in uw omgeving, zoals schade aan wegdek of trottoirs, zwerfvuil, volle afvalbak, hinderlijke beplanting, kapotte straatverlichting of kapot straatmeubilair? Daarvoor is het Meldpunt van de gemeente. Ga daarvoor naar www.lv.nl/probleem-melden en doe een melding, Of bel 14 070.