Stompwijk Corona Podcast

Sinds vorige week zijn we gestart met de Stompwijk Corona Podcast in een belangeloos samenwerkingsverband tussen De Bles en De Dorpsketting. In de eerste week hebben we 7 podcasts gepubliceerd en die zijn bij elkaar al bijna 1600 keer beluisterd. Er blijkt dus vraag naar lokale informatie over het Coronavirus te zijn en dat is precies de reden waarom we de podcast gestart zijn.
In de landelijke media gaat het over nagenoeg niets anders meer dan corona, maar de impact op Stompwijk en/of Stompwijkers komt daar natuurlijk niet aan bod. Juist in moeilijke tijden waarin niet veel mag en kan willen we graag zinnige dingen blijven doen. Met de podcast hopen we mensen goed geïnformeerd te houden.
De podcast maken we in principe 6 dagen in de week. Op zondag houden we een dagje vrij. Of het echt zes dagen is hangt af van de beschikbaarheid van gasten en de nieuwswaarde van de gesprekken. We proberen met de Stompwijkse Corona Podcast de impact van het coronavirus steeds weer vanuit een andere invalshoek uit te lichten.

Heeft u zelf informatie te delen? Laat het ons dan weten. Lijkt het je leuk één of meer podcast te presenteren? Ook dat is mogelijk. Laat ook dat even weten. De Stompwijkse Corona Podcasts zijn te vinden via www.stompwijk.nl op Apple Podcasts en op Spotify.

Veel luisterplezier en gezondheid toegewenst!