Lieve, lieve leden van de dinsdagmiddagsoos,

Het gaat maar door, eigenlijk niet anders verwacht maar de maatregelen zijn weer met 4 weken verlengd. Scholen, horeca en diverse branches in de detailhandel blijven dicht tot voorlopig 28 april en Premier Rutte was heel duidelijk, maak vooral geen plannen voor de mei vakantie. Dan weet je wel genoeg.

Het Dorpspunt heeft aangegeven vooralsnog dicht te blijven tot 1 juni. Daarna gaan ze beslissen wat ze gaan doen, natuurlijk ook afhankelijk van hoe actief het virus is en of er nog steeds maatregelen gelden.
Begrijpelijk maar heel erg jammer, want dat betekent voor ons dat we sowieso tot 1 juni ook de dinsdagmiddag soos niet kunnen organiseren. Hoe langer het duurt hoe meer we hopen dat men toch heel snel een goed vaccin voor het virus ontwikkelt. Je ziet bijna niemand meer, de meeste mensen hebben nu wel in de gaten dat het echt serieus is. Vergeet niet dat we aan jullie denken en dat jullie altijd mogen bellen naar Agnes (06-43412445) voor een praatje, een steuntje in de rug, een lach of een traan. Of bel elkaar om zo het contact te houden.
Aankomende dagen wordt er mooi weer voorspeld, als het kan geniet er dan van, ga even naar buiten, lekker in eigen tuintje of balkonnetje wat vitamine D opdoen want dat krijgen we op deze manier ook veel te weinig binnen. We zouden heel graag willen dat we meer voor jullie konden doen maar ook wij zijn met handen en voeten gebonden.

Elke week bewaarde Trees voor een aantal leden de Dorpsketting, dat wordt nu erg lastig. Het bewaren niet, maar tegen de tijd dat u de ketting zou lezen is het nieuws wel heeeeel erg oud en achterhaald. Er zijn wel wat mogelijkheden om toch op de hoogte te blijven van het wel en wee in Stompwijk, heeft u een computer en een facebook account kunt u kijken op
https://www.facebook.com/dorpsketting
Ook op www.stompwijk.nl vindt u de laatste nieuwtjes uit ons mooie dorp en via deze link https://issuu.com/dorpsketting kunt u de ketting ook echt als boekje lezen.
Als u geen computer heeft is er misschien een ander lid die de ketting aan u door wil geven of op wil sturen als hij/zij hem uit heeft.

Lieve leden, hou de moed erin en zorg goed voor jullie zelf en elkaar maar wel via de richtlijnen van de RIVM.
We willen jullie namelijk allemaal gezond en wel weer terug zien.

Een hartelijke groet namens het gehele bestuur van Ouderen Soos Stompwijk,

Agnes, secretaris

Tevens wensen wij u allen fijne, zo gezellig mogelijke Paasdagen toe