hoera

Wat zijn er toch veel mensen jarig in april, misschien niet anders dan andere maanden, maar in mijn omgeving zijn het er mega veel.  Het begon afgelopen maand met Vera, Charlyne, Manon, Jos, Luna en Ant. Deze week Frank, Femke, Jan, Jan en Ivan, Aad, Leo, Lia, Jaap, John, Michael, Hannie, nog een Leo en Quint. De week erna Ilse, Marty, Kees, Sjaak, Rick en Terry.
De ouwe Jan wordt 50 op de 15de en er was een party gepland, maar helaas, hij moet het uitstellen. We wensen hem en de twee stoere zonen Jan en Ivan een gezellige verjaardag toe.

3 jarigen in één familie op één dag is al een party toch? Lia bereikt ook een prachtige leeftijd, zij heeft mij weer ingehaald en thuis heb ik ook een feestvarken, hij is nog een paar jaartjes ouder en wordt 70 op de 17de. Ook al ligt nu alles even stil, de tijd tikt door. Gelukkig hebben wij de ruimte om in tuin of huis bezig te blijven, daarin zijn wij bevoorrecht vergeleken bij mensen in de stad. Aad we maken er gewoon samen een gezellige dag van, we wensen alle jarigen een mooie dag en goede gezondheid toe. Blijf lekker actief binnen of op afstand van 1,5 meter van elkaar buiten en geniet van de kleine dingen in het leven.

Ria Luiten