Lieve leden van de dinsdagmiddag Soos

Doen jullie mee?

Vorige week vroegen wij u om een stukje te schrijven over hoe u het leven met het Corona virus ervaart. We willen daar graag een boekje van maken om later nog eens terug te kunnen lezen, het jaar 2020 zou zomaar de geschiedenis boeken in kunnen gaan en hoe mooi zou het zijn als ons boekje daar ook bij zou zitten?
We hebben inmiddels al een aantal stukjes ontvangen maar er kunnen er nog veeeeeeel meer bij. We hopen dan ook dat u massaal in de pen klimt of achter de computer gaat zitten en ons laat weten wat deze periode met u doet. Dat hoeft niet alleen maar negatief te zijn, hoewel dat misschien de boventoon voert, maar er komen ook veel positieve dingen voort uit het virus. De saamhorigheid, allerlei initiatieven, we maken met elkaar muziek, de paashaas verschijnt ineens ten tonele en iedereen let een beetje op iedereen. We hopen dan ook dat u ons laat delen in uw gevoelens. Dat mag anoniem maar ook gewoon met naam en toenaam!
Tegenover uw deelname staat een kleine attentie, wat dat is dat houden we nog even geheim, spannend……. Alleen daarom al zou ik zeggen, doe mee!
U mag uw bijdrage mailen naar Trees op tvvstompwijk@live.nl of even een belletje geven naar Aad op 06-14987261, dan springt hij op zijn fiets (geen straf met dit weer) en komt uw bijdrage ophalen.

Alvast bedankt!!
Namens het bestuur van de Ouderen Soos Stompwijk,

Agnes, secretaris

p.s. Ook mag u nog steeds bellen naar Agnes op 06-43412445 om even een praatje te maken of elkaar een hart onder de riem te steken.