Stompwijkse Popquiz gaat online op 16 mei

Omdat natuurlijk ook voor de Stompwijkse Popquiz de corona maatregelen voor evenementen gelden en onze vaste thuisbasis de Bles z’n deuren ook nog gesloten moet houden, gaan we op 16 mei de Stompwijkse Popquiz online doen. Beeld en geluid zal lopen via een livestream en de antwoordformulieren via Google docs, dus je speelt vanuit huis via je computer of tablet. Hou je als team ook aan de maatregelen en ga niet met het team bij elkaar zitten, maar leg contact met elkaar via apps als whatsapp, zoom, skype en dergelijke. Na iedere ronde is er een korte pauze (ca 5 minuten) om het formulier online in te vullen in overleg met de rest van het team.

De quiz zal iets korter zijn dan normaal, 6 in plaats van 9 rondes van 10 vragen, maar zal zeker weer net zo leuk worden met vele vaste onderdelen zoals de translate en de reverse en biedt zoals altijd voor ieder wat wils in zijn of haar muzikale kennis en smaak. De zal quiz starten om 20.30 uur.

Je team aanmelden kan alleen via stompwijksepopquiz@gmail.com, je ontvangt dan van ons een bevestiging van inschrijving en op zaterdag 16 mei sturen we je de link naar de livestream en de linkjes naar de formulieren.

Deelname is deze keer volledig gratis, al mag je natuurlijk altijd in je mail aangeven dat je een donatie wilt doen, die dan ten goede zal komen aan de Bles.

Dus trommel een team bij elkaar en speel op zaterdag 16 mei lekker mee met de Stompwijkse Popquiz online voor een leuk avondje vertier in deze toch soms saaie tijden.

Arjan van Steen