Aanstaande zaterdag 16 mei Stompwijkse Popquiz Online

Aanstaande zaterdag 16 mei is het zover, de allereerste (en hopelijk laatste) Stompwijkse popquiz online. Via een livestream komt de quiz gewoon bij jou in de huiskamer op je computer of tablet en ook de antwoordformulieren vul je online (per team) in.

Muzikaal zal de quiz weer alle kanten op gaan en het zal vele van de vaste soorten fragmenten bevatten. We hebben in deze quiz namelijk de intro ronde, de beeldspraak ronde, de reverse ronde, de versnelde ronde, de translate ronde en de cover ronde. Voor de mensen die al eens meegespeeld hebben is dit wel bekend en voor degenen die nog niet eerder mee hebben gedaan wil ik de tip geven om vooraf even naar de Stompwijkse Corona Podcast over de Stompwijkse Popquiz te luisteren, want hierin wordt het compleet met voorbeeld fragmenten uitgelegd. Natuurlijk is het ook voor vaste spelers meer dan de moeite waard om hiernaar te luisteren.

De zal quiz starten om 20.30 uur en om 20.15 uur start de livestream met een aftelklok met een lekker muziekje daar onder.

Je team aanmelden kan tot uiterlijk 20.00 uur op 16 mei via stompwijksepopquiz@gmail.com, je ontvangt dan van ons een bevestiging van inschrijving en op zaterdag 16 mei sturen we je de link naar de livestream en de linkjes naar de formulieren.

Deelname is deze keer volledig gratis, al mag je natuurlijk altijd in je mail aangeven dat je een donatie wilt doen (zet er dan wel even bij hoeveel je wilt doneren, zodat we een tikkie kunnen sturen), die dan ten goede zal komen aan de Bles.

Dus trommel een team bij elkaar en speel op zaterdag 16 mei lekker mee met de Stompwijkse Popquiz online voor een leuk avondje vertier in deze toch soms saaie tijden.

Arjan van Steen