Beste VV/ZZ-KZ Toernooi volger (via de Dorpsketting),

Zoals u (wellicht) al heeft vernomen, heb ik besloten te stoppen met het mede organiseren van het ‘ZZ-Toernooi’. Met veel plezier en enthousiasme heb ik de afgelopen 11 jaar beleefd en voor u mijn beste beentje voorgezet.                                           Vele verslagen zijn de revue gepasseerd, ik hoop dat u hiervan heeft genoten.

Het is helaas niet langer te combineren met het drukke gezinsleven en drukke werkomstandigheden voor een buitenlandse werkgever.

Het ‘ZZ-Toernooi’, gaat echter gewoon verder!

Woensdagavond heeft de overdracht plaatsgevonden en met veel plezier kan ik u melden dat een groot deel van de huidige organisatie verder zal gaan en zal worden aangevuld met een aantal nieuwe organisatieleden. Zij zullen zich ter zijne tijd aan u voorstellen als Team Organisatie, dit betekent dus niet dat er een opvolger voor mij wordt aangewezen als voorzitter/gastheer.

Ik heb veel vertrouwen in de huidige nieuwe organisatie en kijk dan ook met een gerust hart uit naar een nieuwe editie van het ‘ZZ-Toernooi’.

Ik wil u graag hartelijk bedanken voor het vertrouwen in mij als mede organisator en wens u veel plezier in de toekomst met het ‘ZZ-Toernooi’. Dank voor alle mooie woorden en complimenten die ik tot dusver van u heb mogen ontvangen. Het was een moeilijke, emotionele beslissing, maar aan alles komt een eind. Voor mij begint het nagenieten van een boeiende, enerverende periode. Dank aan alle organisatieleden, vrijwilligers, toernooidames, sponsoren en iedereen met wie ik de afgelopen 11 jaar het ‘ZZ-Toernooi’ mede tot een succes heb mogen maken! Ook dank aan de dames en heer van de Dorpsketting die mijn vele verslagen hebben moeten verwerken (ik hoop met een beetje plezier?)

Uiteraard zal ik het ‘ZZ-Toernooi’ blijven volgen, dus het is dan ook geen definitief afscheid. Tot weerziens!

Blijf gezond allemaal en blijf het ‘ZZ-Toernooi’ beleven, zoals het bedacht is, gezelligheid, prestatie en sportiviteit!

Sportieve groet vanuit Ter Aar,

Martijn Oudshoorn

Beste Martijn,

Natuurlijk gaan wij als Dorpsketting je enthousiaste verhalen en actiefoto’s missen. Elke week een update en een flink verslag, vol humor. Een mooie manier om de wintermaanden door te komen waarin bijna alle sport in ruststand staat.

Ik ga ervan uit dat je voor waardige opvolging hebt gezorgd en als je ze goed hebt ingewerkt en ik weet zeker dat je enthousiasme aanstekelijk werkt, dan komt dit helemaal goed.

Het waren 11 fantastische jaren. Dank.

Redactie, Petra