Bro en Sis in Click Track bij Midvliet FM (H)

Ook het programma Click Track bij Midvliet FM kan in de huidige situatie helaas geen gasten ontvangen in de studio. Daarom kun je de komende weken luisteren naar herhalingen. Op de woensdagen 13 en 20 mei kun je luisteren naar een herhaling van de uitzending van woensdag 11 december. Toen waren ‘Bro en Sis’ oftewel Bas en Sandra Paardekooper te gast.

Dit akoestisch coverduo bestaande uit broer Bas (gitaar en zang) en zus Sandra (zang), weet hun publiek te grijpen met hun brede repertoire dat net zo hard swingt als ontroert.

Van mooie ballads tot stevige rock! Afgelopen jaar was Bro & Sis ook op tv te zien vanwege deelname aan The Voice Family. De presentatoren praten uitgebreid met Bas en Sandra over hun muzikale carrière én ervaringen bij Talpa. Wederom weer interessante info dus voor de muzikale luisteraar.

‘Click Track’ is een programma van Ron van der Tuijn en Marian Pijnaker. Click Track is te beluisteren op woensdag tussen 18 en 19 uur via Midvliet FM. Click Track behandelt de ins en outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is dé informatiebron voor elke muzikant!