Buiten bingo

Afgelopen zaterdag hebben we in de bloemenbuurt een buiten bingo gehouden. Het bingo team, bestaande uit Leny Zuidgeest, Francis Soonius en Annemieke Loomans, dat in andere tijden maandelijks bingo draait in het Dorpspunt was bereid om dit een keertje buiten te doen. De avond ervoor zijn er bij de uitnodiging, gratis mee-speel-kaartjes in de brievenbus gedaan bij de bewoners. De prijzen zijn wederom gesponsord door onze Coop supermarkt en Bloemsierkunst  De Passie, waardoor er leuke cadeaus beschikbaar waren. Hiervoor opnieuw dank aan Jokelien voor het regelen hiervan.

Tevens dank aan Vlietwensen die de 4e sponsoring van Beltmusic voor hun rekening namen, hierdoor kon iedereen bereikt worden en is het budget aan die kant op.

Het weer werkte fantastisch mee, balkons waren gevuld en op de beschikbaar gestelde stoeltjes kon er meegespeeld worden. Ook jeugd meldde zich spontaan aan, de eerste prijzen gingen dan ook naar twee kleine mannetjes die als eerste de vier hoeken vol hadden. De horizontale ronde ging naar Greet van Geijlswijk, die als gelukspoeper zelfs twee maal in de prijzen viel. De hoofdprijs ging twee maal naar het balkon.

Jarige Ria van Rijn werd toegezongen door de buurt en zij kreeg de door Annita Hoogeveen gewonnen fles advocaat voor haar verjaardag cadeau. Hoe leuk is dat.

De stoet werd hierna verplaatst naar het Akkermunt, waar de buitenterrasjes al gevuld waren. Ze waren er helemaal klaar voor. Wat buren uit nabij gelegen straten meldden zich ook aan voor een spelletje bingo. Alle kaarten opnieuw gratis beschikbaar gesteld. Alfons zorgde voor toepasselijke muziek; Bingo, bingoooooo.

Kinderen en ouderen vielen in de prijzen, zoals een pak koffie, lekkere chocolade en snoepjes voor op het altijd gastvrije terras van Leny Overdevest.

Kortom het was weer erg gezellig. En ja alles ziet er anders uit, als de zon schijnt.

Petra