Openlucht optreden? In Stompwijk?

Samen met buurtbewoners

Het was gewoon fantastisch, wat hebben we genoten op ons terras!

Wat ging hieraan vooraf?

Melissa belde om te vragen of wij ons terras beschikbaar wilden stellen voor een openlucht optreden voor de buren in onze straat. Dat is leuk om te doen maar alles moet wel onder de anderhalve meter vallen. Dus buren uitnodigen en daarna meten. Uitnodigingen werden bij ons bezorgd en zijn rondgedeeld.  Het is zaterdagochtend en de stoelen zijn keurig op afstand neergezet, de koffie gezet en de ingrediënten staan op de tuintafel. Nu wachten wat en wie er gaat komen.

Gelukkig daar kwamen onze buren al aan gelopen en voorop in een auto Petra en Leo met hun gevolg, de Lovebells. Deze schatten zijn heel Stompwijk doorgereden en hebben op verschillende plaatsen een optreden neergezet ‘van heb ik jou daar’. Oh, wat hebben wij genoten van deze spontane muzikanten. Het was werkelijk fantastisch wat deze vrolijke muzikanten ten gehore hebben gebracht.

Onze dank gaat uit naar Petra en Leo voor het organiseren, de Lovebells voor hun geweldige muziek en uiteraard van onze buren voor hun aanwezigheid. Dit zijn genietmomenten voor ons allemaal. Jullie hebben in deze toch abnormale tijd iets heel vrolijks uitgedragen aan de Doctor van Noortstraat. Het is echt een super idee en optreden. Wij hebben er heel erg van genoten.

Willem Overdevest en Dorien Mulckhuijse