Buitengebied Stompwijk

Graag vragen wij uw medewerking aan een digitale enquête over het buitengebied Leidschendam-Voorburg richting Stompwijk. Als bewoner, ondernemer en/of gebruiker bent u actief in het gebied en horen we graag uw mening. Met deze brief informeren we u over de achtergrond en het doel van de enquête.

Achtergrond

Het buitengebied is een levendig gebied waar wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Om richting te geven aan de toekomst van dit unieke gebied, gaat de gemeente een gebiedsvisie opstellen. Een eerste stap hierin is om een analyse van het gebied te maken waar onder meer aan de orde komt welke relevante ontwikkelingen er spelen, wat de impact is van beleid en hoe ondernemers, bewoners en andere gebruikers naar de toekomst van het gebied kijken. Deze analyse alsmede de enquête wordt namens de gemeente uitgevoerd door bureau Over Morgen. De adviesraad Stompwijk is ook nauw betrokken bij het opstellen van de analyse.

Waarom deze enquête

Om tot een goede analyse te kunnen komen wil de gemeente graag een goed beeld krijgen bij de beleving en ervaring van dit gebied door gebruikers. De mening van u als betrokkene bij het buitengebied is hierbij van grote waarde en dient als input voor de gebiedsanalyse, dat uiteindelijk zal leiden tot een gebiedsvisie. Deze visie zal gaan over de toekomst van het gebied. Over deze visie wordt u in een later stadium nader geïnformeerd.

Hoe kunt u meedoen

Op www.lv.nl/vragenlijststompwijk vindt u de link naar de digitale vragenlijst. Deze kunt u invullen t/m zondag 21 juni 2020. Het invullen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Voor vragen over het invullen van de enquête kunt u contact opnemen met petra.ibrahim@overmorgen.nl

Een gedachte over “Buitengebied Stompwijk”

Reacties zijn gesloten.