Geachte bewoners van Stompwijk,

 Op donderdag 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur vindt er in Het Dorpspunt een inloopbijeenkomst plaats over de aanleg van de Veenpoldersweg. U bent daarbij van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst hangen tekeningen in de ontvangstruimte. Aan de hand daarvan zullen medewerkers van aannemer KWS Infra en de gemeente Leidschendam-Voorburg u informeren over het wegontwerp, de daarin opgenomen kunstwerken en de bouwlogistiek, waaronder fasering, bouwvolgorde en bereikbaarheid. Zij zijn er ook om uw vragen te beantwoorden.

In verband met de corona omstandigheden vragen wij u uw aandacht voor het volgende:

– Er worden maximaal 30 personen gelijktijdig in de informatieruimte toe gelaten. Dit betekent, dat u het risico loopt dat u buiten het gebouw moet wachten. Houd daarbij rekening met de weeromstandigheden van dat mo- ment.

– Kom zo mogelijk alleen namens uw gezin of familie.

– Om wachten zoveel mogelijk te voorkomen, is het verzoek dat de familie namen met de letters A tot en met M tijdens het eerste uur (tussen 19.00 en 20.00 uur) komen en de familienamen met de letters N tot en met Z tijdens het tweede uur (tussen 20.00 en 21.00 uur).

– In de ruimte zijn ontsmettingsmiddelen en aanwijzingen aanwezig. Het verzoek is om u daar strikt aan te hou- den en eventuele aanwijzingen van begeleiders op te volgen. 

KWS Infra en gemeente Leidschendam-Voorburg