Marco de Groot zingt Hazes

In het kader van het Coronavermaak op de zaterdag, had Petra dit keer aan mijn buurman Marco de Groot gevraagd of hij wilde optreden. Bij veel mensen,

zeker bij de Raad van Elf van de Gaanders is het een publiek geheim dat Marco over een prachtig stemgeluid beschikt. Zelf hoor ik hem weleens zingen als hij onder de douche staat, je bent buren of niet toch? Even heeft hij getwijfeld, maar gelukkig heeft hij de stap genomen om voor groter publiek op te treden. Het begon op de Pinksterbloem en door de harde wind was het in het hele dorp al te horen, daarna naar de Akkermunt waar ook al redelijk wat mensen zaten of stonden. Alfons Belt music verzorgde de muziek en hij deed dat weer voortreffelijk, hij is er elke zaterdag mee in de weer om het leven in Coronatijd even wat aangenamer te maken. Deze keer werd ook het terras bij de Bles aangedaan en het was even heel gezellig, veel wind maar droog gelukkig.

Marco zingt Hazes met heel zijn hart en dat kun je horen, we hebben genoten Marco. Goed van jou, dat jij het aangedurfd heb om zonder een biertje (nou ja, met eentje om de keel te smeren), buiten op te treden. Van mij mag het herhaald worden, maar er is zoveel talent in Stompwijk dat er misschien wel meer mensen zijn die de uitdaging aan durven gaan. Ik kom wel kijken en klappen, maar laat mij niet zingen, want dan lopen de mensen weg en dat is niet de bedoeling.

Marco bedankt voor de leuke optredens, Alfons voor de muziek en Leo en Petra voor het elke week toch maar weer wat regelen en Jeroen voor het openen van het terras.  

Ria Luiten