Hoera! Ria van Dijk 83 jaar

Ria van Dijk

Door dit rare jaar zou ik het bijna vergeten, maar mijn moedertje heeft weer een jaartje versleten. Dinsdag 16 juni is zij 83 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd. Het is haar echter niet aan te zien, naarmate ze ouder wordt gaat ze er alleen maar beter uit zien.

Het is het laatste half jaar wel zwaar geweest, maar ze is niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze is van alles op gaan zoeken wat ze binnenshuis kon doen, puzzelen, tv kijken, een extra dutje doen haha en vooral veel op de computer bezig zijn die nooit doet wat zij wil!!!! Gelukkig bestaat er zoiets als team viewer.

Er zijn haar veel mensen ontvallen dit jaar, ook aan het Corona virus. Toch heeft ze zich niet bang laten maken, ze bleef optimistisch en moedig ging zij door. Ze was blij dat ze weer naar de kapper kon en toen de kerk weer open ging was ze automatisch al op de inschrijflijst gezet omdat men er van uit ging dat zij toch wilde komen. En daar hebben ze gelijk in, dat is echt haar zondagse uitjes.

Ze is een kaartclubje begonnen op de donderdagmiddag  en gaan eten van tafeltje dekje om het haar wat makkelijker te maken. Van koken houdt ze niet dus dit is een uitkomst. Ik weet elke dag wat ze eet, hoe laat het er was en of het veel of weinig was. Ze geniet nog van haar tuintje, als het even kan dan zit ze toch buiten. Nog 17 jaar te gaan ma, dan bent u onze afspraak nagekomen!!! Eerder kunnen we u niet missen.

Wilt u haar achteraf nog een kaartje sturen dan zal ze dat zeker kunnen waarderen. Akkermunt 38, 2266 JH Stompwijk of

riavandijkballering@kpnmail.nl

Dikke kus en heel veel liefs, Henk en Agnes