Ons leven met Corona

Ons, de leden van de Ouderen Soos Stompwijk, werd gevraagd om een verhaaltje te schrijven over deze tijd, hoe we omgaan met Corona en hoe we dat ervaren. Een aantal leden heeft zelf een stukje ingezonden, andere leden zijn gebeld door het bestuur en zo is er een mooi boek ontstaan van Leden en Bestuur over ons Leven met Corona.

Wat is het mooi geworden, prachtige afwerking, randjes, al dan niet met een foto of plaatjes erbij. Zo lezen we van iedereen hoe ze het beleven, bang of niet, ieder ervaart het op zijn of haar manier.

Een kleurige uitgave, zeker iets om zuinig op te zijn en nog regelmatig eens terug te lezen.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Natuurlijk als eerste wijzelf en het bestuur voor alle bijdragen, de Dorpsketting die het tot een heel mooi geheel heeft gemaakt, fotograaf Aad Bennis en verder iedereen die ik nog vergeten ben.

Ik zou zeggen, doe voorzichtig, blijf gezond en tot spoedig ziens.

Groetjes, Ria van Dijk

Een gedachte over “Ons leven met Corona”

  1. Beste Agnes, wij willen jou en Trees bedanken voor het mooie boekje over het leven tijdens de corona. Mooie verhalen, leuke foto’s en plaatjes erbij. Bij de meeste verhalen kwam duidelijk naar voren het gemis van de contacten met familie, kennissen en de activiteiten. Ook wij hopen spoedig weer te kunnen kaarten. Desnoods via zoom! Hartelijke groeten Willie en Ivo

Reacties zijn gesloten.