Vissen in het Paddemoes

Ook dit jaar was er weer vissen bij Boerderij Akkerlust. Ongeveer 8 personen bij de ene brug en 3 op de andere brug. De vissen hadden niet veel zin om te bijten, in totaal werd er maar één vis gevangen. Helaas geen prijsuitreiking dit jaar.

De BBQ ging al lekker ruiken en iedereen kon er lekker van genieten. Eerst zat ik met Toos Oudshoorn lekker buiten maar er stond eigenlijk teveel wind, dus gingen we alvast naar binnen. Van lieverlee kwam de rest ook naar binnen. Na de BBQ kwam er ijs op tafel, allemaal verschillende smaken, heerlijk ambachtelijk zelf bereid. Dat was echt genieten.

Het begon nu te regenen en te onweren, in een mum van tijd was alles buiten opgeruimd. Daar ik deze week geen auto had werd ik netjes gehaald en ook weer thuis gebracht door Anja Rotteveel, bedankt hoor. Dat is wel wennen voor mij, normaal rij ik overal zelf naar toe. Hiermee wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid en gezelligheid en ik hoop jullie volgend jaar weer te zien.

Ik vind het echt fantastisch dat ik ieder jaar nog uitgenodigd word, terwijl ik toch alweer heel wat jaartjes weg ben uit ons Paddemoes.

Groetjes, Ria van Dijk