Collecte Nierstichting 13 t/m 19 September

Beste dorpsgenoten,

Zoals u misschien al in de media heeft gehoord is er bijna weer de landelijke collecte van de Nierstichting. Nu de Corona weer opspeelt en de maatregelen weer aangescherpt zijn heb ik besloten om de collecte dit jaar niet door te laten gaan. Ik vind het een moeilijke beslissing maar ik wil zowel u, als de collectanten niet in gevaar brengen. Je weet nooit waar het gevaar op de loer ligt en ik wil iedereen daarvoor behoeden.

Wel heb ik Robert van de COOP bereid gevonden om daar een collectebus te mogen plaatsen, waar u alsnog uw bijdrage kunt doneren. Ik hoop dat u hier begrip heeft en uw donatie alsnog in de collectebus zou willen doen.

Alvast heel erg bedankt voor uw begrip en Robert heel erg bedankt voor de medewerking.

Want wat wij doen,

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijden wij ook in 2020 elke dag voor het voorkomen van nier-schade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven !!

Ik hoop dat we op deze manier alsnog de Nierstichting een warm hart toe kunnen dragen.

Met vriendelijke groet,

Sonja van Abswoude, wijkcoördinator Nierstichting Stompwijk