Marathonschaatsen

Ook de marathonschaatsers zijn door de corona maatregelen getroffen. De eerste wedstrijd, traditioneel in Amsterdam, was gepland op zaterdag 24 okt. Helaas, ook de 2e en 3e wedstrijd  (Enschede en Heerenveen) zijn geschrapt. 14 November staat Haarlem op de kalender. Hopelijk kunnen de mannen en vrouwen van de lange adem van start. Ze staat te trappelen.

GroeneHartSport is dit seizoen met een beloften team actief met de rijders Richard van Schie, Breda, Rienk Engele, Pijnacker, Douwe Boonstra, Nieuwkoop en ons nieuwe talent Leon Wenteler, Pijnacker, Sportchalet Viehhofen vorig seizoen nog een belofteteam, heeft de overstrap gemaakt naar een A team met oud Stompwijker (thans Leiden) Christiaan Hoekstra. Tjilde Bennis gaat wederom van start bij de Topdivisie dames bij ploeg Mastermind.