De Bles entertainment voor Thuis, zondag live bierproeverij

We moeten allemaal zoveel als mogelijk thuis blijven. Op het moment van schrijven lijkt het erop dat er morgen meer maatregelen aangekondigd worden en dat er duidelijk gemaakt zal worden dat de horeca voorlopig nog dicht blijft. Voor ons enorm balen en een flinke strop, want we hebben het momenteel nog zwaarder dan tijdens de eerste lock-down. Dat komt omdat nu nagenoeg alles behalve de horeca nog open is merken we dat er veel meer in huis gehaald wordt, dan er eten wordt afgehaald en er zijn veel meer partijen die inspelen op de behoefte om thuis te consumeren. Zo kwamen we tot de conclusie dat onze stamppotten wel te duur waren om met hetere gezin te bestellen, dus die hebben we fors in prijs verlaagd.

Wat kunnen we doen?

Wij denken dat onze toegevoegde waarde vooral zit in het aanbieden van ‘vermaak voor thuis’, gecombineerd met eten en drinken. Dat was vorige week al de aanleiding voor de zaterdagavondshow en met dat in gedachte zijn we op zoek gegaan naar meer mogelijkheden. Zo hebben we een nieuwe live show ingepland en wel op tweede kerstdag in de middag. Heel geen kerstklaverjassen dit jaar, maar we gaan het dorp thuis vermaken tot aan het avondeten. Zet dat alvast in de agenda. Maar in tussenliggende periode hebben we ook verschillende activiteiten en vermaak in het vooruitzicht. Sinterklaas heeft gevraagd of de pieten De Bles mogen gebruiken voor het opslaan van de cadeautjes en het rondbrengen. vragen daarover, bel of mail ons even. Maar dat is pas 5 december. De eerstvolgende activiteit vindt a.s. zondag plaats en is een online bierproeverij voor thuis in samenwerking met Swinckels. 

Bierproeverij

Zondagmiddag om 15:00 uur is er een bierspecialist van Swinckels Family Brewers bij ons in De Bles die uitleg geeft over verschillende biertjes. Dat zenden we live uit via Internet zodat je thuis met ons mee kunt doen. De biertjes die gebruikt worden ontvang je na je aanmelding. Je maakt deze proeverij echt helemaal compleet en onvergetelijk met de speciaal geselecteerde en bijpassende hapjes. Deze volledige triple B (Bles, Beer & Bites) is echt een aanrader, maar meedoen met alleen de biertjes kan ook. De Bles Beer&Bites kost €25,00 per persoon en het losse bierpakket om mee te doen kost €16,00 per persoon. We testen/proeven 5 (gekoelde) speciaalbieren van o.a. la trappe en Cornet. Meedoen met de proeverij en uw bestelling plaatsen? Dat kan via 071-5801590 of yelka@debleshoreca.nl. Vermeld bij uw bestelling graag uw naam, telefoonnummer en adres. We hopen je zondag weer te mogen vermaken.