Buiten in beweging

Jagen op het boerenerf voor de jeugd

Ontspanning en vermaak zoeken we nu vooral dicht bij huis. Op Molenwei kun je alle kanten op, nu is het de beurt aan de jeugd om het boerenerf eens van een heel andere kant te ervaren.

Na een toffe try-out in september start vanaf 21 november dan echt het Boerenerf Lasergamen. Op en rond het erf, tussen gebouwen en rokende obstakels door, het erf wordt een jachtterrein en coronaproof gamen is succes gegarandeerd! Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en hou jij van uitdaging, achtervolging, verstoppen en af en toe een sprintje trekken om te winnen van de andere jagers? Doe mee en kijk op de website wanneer jij kunt of vier jouw verjaarspartijtje op het boerenerf, heerlijk vol actie in de buitenlucht.

Corona vraagt om flexibiliteit en als ouder en verzorger heb je geen toegang tot de locatie tijdens de speltijden. Via een Drop-off route op het erf kunnen kinderen worden afgezet en opgehaald.

We houden jullie op de hoogte zodra de groepsgrootte voor volwassenen het weer toelaat om ook 18 plussers te laten gamen. Dit leuke spel is voor jongen oud!

www.buitenplaatsmolenwei.nl/lasergamen