Hartverwarmende steunbetuigingen voor Midvliet

Midvliet is nu bijna dertig jaar de lokale omroep van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. De omroep is momenteel bezig om de licentie voor de komende vijf jaar te verlengen. De omroep voelt zich daarbij in de rug gesteund door de inwoners van Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar.

De duizenden steunbetuigingen, zowel online als fysiek, doen de medewerkers van Midvliet heel erg goed. Van een hart onder de riem op de website en social media, tot inwoners die in de studio langskomen met brieven en/of een opbeurend woord.

Al deze reacties worden heel erg gekoesterd door de ruim vijftig vrijwilligers die dag en nacht bezig zijn om de inwoners van de vier kernen van nieuws, cultuur, informatie en muziek te voorzien.

Deze steunbetuigingen beperken zich niet alleen tot de inwoners van het gebied waar Midvliet als publieke lokale omroep acteert. Er zijn ook mensen uit andere delen van het land en zelfs het buitenland die ons op de voet volgen. Het gaat hierbij veelal om voormalige inwoners van de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Wassenaar die op de hoogte willen blijven van berichten uit hun geboorte- of voormalige woonplaats.

Want het is één ding dat Midvliet als omroep en inwoners verbindt: de liefde voor de mooie gemeenten Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Midvliet wil nog minimaal dertig jaar door als publieke lokale omroep. Midvliet hoopt op uw steun daarbij.

U kunt een aantal dingen doen:

–  Ga naar www.facebook.com/midvliet en ‘like’ onze pagina (‘Vind ik leuk’).

–  Ga naar www.facebook.com en zoek in het vakje linksboven naar ‘Steun Omroep Midvliet en steun deze groep door lid te worden.

–  Verder hebben enkele artiesten een petitie opgezet waarin u ook uw steun voor Midvliet kunt opgeven: www.petities.nl en zoek naar ‘Midvliet’.