Actiemaand Support Casper succesvol van start

Afgelopen weekend ging de actiemaand voor Support Casper van start met de verkoop van wenskerstballen in de twee door ondernemend Stompwijk gesponsorde dorpskerstbomen. In totaal hebben we maar liefst 234 kerstballen verkocht waardoor er € 936,- is overgemaakt naar Support Casper. De ballen waren een half uurtje voor sluiting uitverkocht. We hebben inmiddels nieuwe ballen gehaald. Met name de boom bij de kerk kan nog wel wat extra wensen gebruiken. Want het merendeel hangt bij De Bles en wat ziet die boom er fantastisch en betekenisvol uit zo!

Ook nog een wenskerstbal?

De wenskerstballen kunnen los of bij een maaltijdbestelling gekocht worden bij De Snackbar (0712401000). Deze kunt u dan ophalen en in de boom hangen. Bent u niet in staat om naar de boom te gaan, maar wilt u toch een bal ophangen. Bel dan even naar De Bles (0715801590). Dan hangen wij er een voor u op en sturen we u de rekening. Afhankelijk van de aangescherpte maatregelen gaan we ook aanstaande zondag weer kerstballen verkopen bij De Bles. Dus ook daar kunt u terecht (als dat nog mag).

Tussenstand

Met donaties en de verkoop van de wenskerstballen staat de teller op maandag 14 december al op €2130. Wat een enorm mooie start van deze actie. De tussenstand volgen kan op https://www.supportcasper-acties.nl/project/stompwijk-in-actie-voor-support-casper of via Stompwijk in actie op Instagram of Facebook. Wilt u geld doneren, doe dat dan alsjeblieft aan het project “Stompwijk in actie voor Support Casper” op de website zodat het meetelt met onze totale opbrengsten. Wel zo leuk.

Acties komen op gang

Het is spannend wat nog wel en niet mag i.v.m. de lock-down, maar de eerste initiatieven komen al van de grond. Een mooie actie met kunst en creativiteit, een sponsorloop en een actie met alpaca’s. Zelf nog goede ideeën? Kom in actie en help mee! Elke bijdrage wordt gewaardeerd.   

Jeroen de Gier