Gouden mandje gezocht

Voor Juna zijn (2014) we op zoek naar een terrein of erf waar ze kan doen waar ze erg goed in is, namelijk waken. We merken dat ze het fijn vindt om buiten te zijn. Hier op het veld scharrelt ze graag rond of ligt heerlijk te relaxen. Ze komt pas in actie zodra er iemand komt die ze niet kent. Ze maakt dan ook echt wel indruk en deze persoon zal dan ook niet verder komen dan het hek.

Juna zou ook kunnen leven als huishond, alleen heeft ze wel iemand nodig die voldoende kennis heeft van hondengedrag en misschien nog wel belangrijker, beschikt over natuurlijk leiderschap. Want dat is voor Juna erg belangrijk. Zodra het voor haar niet duidelijk is wat er van haar verwacht wordt, gaat ze het zelf regelen. Ze kan dan heel erg fel uitvallen. Het is dus heel belangrijk dat je als nieuwe eigenaar de touwtjes in handen houdt.

Ben je op zoek naar een waakhond of denk je dat Juna goed bij jou in huis past? Neem dan contact met ons op. Dit kan met een email via hondenpension@ndz.nl of bel binnen onze openingstijden naar 070-5179852.