KWS

Geachte bewoners/ondernemer

De Doctor van Noortstraat loopt dwars door het dorp Stompwijk en wordt momenteel gebruikt als doorgaande route. Gemeente Leidschendam-Voorburg geeft daarom opdracht voor aanleg van een nieuwe Verbindingsweg die het centrum van Stompwijk ontlast en zo de leefbaarheid vergroot.

Planning

Ten behoeve van de aanleg nieuwe verbindingsweg gaan wij maandag 4 januari starten met het vervangen van de Tuinbouwbrug. Vanwege deze werkzaamheden is er vanaf de Tuinbouwweg naar de Doctor van Noortstraat voor al het verkeer (ook voetgangers) geen doorgang meer mogelijk. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via het nieuwe asfalt tussen Tuinbouwweg en Huyssitterweg (zie afbeelding). Naar verwachting zullen deze werkzaamheden, bij normale (weers-) omstandigheden vrijdag 19 maart 2021 afgerond zijn.

Afsluiting Doctor van Noortstraat

Ook de Doctor van Noortstraat is gedurende de sloop- en bouwwerkzaamheden van de Tuinbouwbrug afgesloten. Onder voorbehoud en bij normale (weers-)omstandigheden, dient u er rekening mee te houden dat de Doctor van Noortstraat ter hoogte van de Tuinbouwbrug gedurende de hieronder genoemde periodes voor al het verkeer is afgesloten;

Maandag 4 januari van 7.00 uur t/m vrijdag 22 januari 16.00 uur

Donderdag 28 januari van 7.00 uur t/m dinsdag 2 februari 16.00 uur

Woensdag 10 februari van 7.00 uur tot 16.00 uur

Woensdag 10 maart 7.00 uur t/m dinsdag 16 maart 16.00 uur

De afsluiting geldt niet voor fietsers, voetgangers en de hulpdiensten die via een verharde bypass (over het aangrenzende weiland) de werkzaamheden kunnen passeren. De afsluitingen en de omleidingsroutes zijn vanaf 4 januari 2021 door middel van bebording en aanwijzingen aangegeven.

Werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten in het kort het verwijderen van de oude Tuinbouwbrug, heiwerkzaamheden, opbouwen van de nieuwe brug en het herinrichten van de Tuinbouwweg en de kruising Doctor van Noortstraat met de Tuinbouwbrug.

Hinder

Wij zijn ons ervan bewust dat onze werkzaamheden hinder met zich mee kunnen brengen, wij vragen u hiervoor uw begrip.

Communicatie

Tijdens de werkzaamheden houden wij u graag op de hoogte van de voortgang van het project. Zo kunt u het verloop van de werkzaamheden volgen via de KWS app. Deze gratis, anonieme en reclamevrije app is beschikbaar in de stores van Apple en Google. Door in de app te zoeken op ‘Stompwijk’ of het project op de kaart op te zoeken en vervolgens het project favoriet te maken door het sterretje aan te vinken, ontvangt u wekelijkse updates over de werkzaamheden, planning en fasering.

Heeft u vragen dan kunt u terecht bij Anja Grootendorst, onze omgevingsmanager. Anja is bereikbaar op telefoonnummer 06-11320281, email agrootendorst@kws.nl of via de KWS app.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht