Loterij voor Support Casper

In navolging op de mooie actie van de Bles hebben wij ook onze handen ineen geslagen om een bijdrage te leveren. Tijdens de glazenhuis-achtige actie zal er op diverse momenten een loterij plaatsvinden met hele gave prijzen, waaronder 2 vrij kaarten voor het bijwonen van een Veronica Inside uitzending, maar ook heel veel pakketten met lekkers en vele andere prijzen. De loten hiervoor gaan we aanstaande dinsdagavond 22 december 2020 tussen 18.00 en 20.00 uur aan de deur verkopen voor € 2,50 per lot en 5 loten voor € 10,00. Tevens kunnen de loten via de site gekocht worden. Onder de knop doneren kan je met een door jouw gekozen bedrag geld overmaken en je naam en emailadres achterlaten waarna je de loten via de mail zal ontvangen. Niet kiezen voor anoniem doneren, want dan kunnen we je gegevens niet zien en je de loten niet toesturen.

Let op! Als je wilt doneren d.m.v. het meedoen met de loterij, kies dan voor “Loterij voor Support Casper”

Hier de link: https://www.supportcasper-acties.nl/actie/wendy-van-steekelenburg

Tevens is het mogelijk om loten te kopen bij het bestellen van eten bij de Bles. Geef dat even aan bij je bestelling, zodat de loten meegeleverd kunnen worden.

Wij wensen bij dezen het team van de Bles heel veel succes toe met deze gave actie en hopelijk kunnen wij ons steentje bijdragen.

Mocht je nog leuke prijzen weten of je hebt vragen bel of mail ons: wendyvansteekelenburg@gmail.com of 06-50470090 of 06-52679500.

Groetjes, het Loterij team, Ingrid Luk en Wendy van Steekelenburg