Santa’s Lasergame zondag 27 december


Kerstpret op Molenwei voor Stompwijkse jeugd


Zijn jullie er klaar voor?

Eerst nog even Kerst vieren maar zondag 27 december is Molenwei een spannend boerenerf voor de jeugd. We hebben een opbouwploeg van sterke mannen die vooraf schuilplaatsen bouwen en het extra spannend maken. Alfons Belt zorgt de hele middag voor rook, flitslicht en muziek vanuit zijn DJ Booth. De jeugd uit Stompwijk en het buitengebied kan zich aanmelden, van 8 tot en met 17 jaar. We houden natuurlijk rekening met elkaar en hanteren de huidige coronaregels.

De tijdsloten zijn:

van 12.00 tot 14.00 uur voor 8 t/m 14 jaar – max 40 deelnemers    van 15.00 tot 17.00 uur voor 12 t/m 17 jaar – max 40 deelnemers

Ouders kunnen de kinderen via de drive thru met de auto afzetten en ophalen. Kom je zelf met de fiets dan kan deze bovenaan het erf worden gezet. Wees op tijd, na afloop maken we het erf weer vrij.

Het Team van Your Event begeleidt het spel. Trek stevige stappers aan, neem een regenjas en iets warms mee wat je uit kunt trekken. Verkleed mag natuurlijk ook!

Eten en drinken is niet aanwezig, neem zelf een bidon of frisje mee. Het event wordt grotendeels gesponsord door Vlietwensen en van Ravesteynfonds. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door.

Aanmelden is verplicht, inschrijfgeld € 2,00 p.p.

Boek jouw ticket en tijdslot op

www.buitenplaatsmolenwei.nl/stompwijk of bel 06 2354 0047, dan sturen we een tikkie.

Vol = Vol

Vicky van der Krogt