Stompwijk ’92, terugblik op het afgelopen jaar

De appel is zuur, zo sprak premier Rutte afgelopen 15 december in zijn toespraak.

Om het in sporttermen te verwoorden:  We spelen een wedstrijd tegen een ogenschijnlijk onverslaanbare en onvermoeibare tegenstander. Ik ben er van overtuigd dat wij deze wedstrijd gaan winnen. Als wij het kunnen opbrengen om als team deze tegenstander te bestrijden!

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Het was een roerig jaar. Wij hebben als vereniging door de corona crisis ook veel voor onze kiezen gekregen. Ik wil dan graag ook een compliment geven aan alle leden, vrijwilligers en mijn collega bestuursleden. De flexibiliteit, de aanpassingen die steeds gedaan moesten worden en de inzet van de mensen om sporten binnen de reglementen toch mogelijk te maken heeft veel van ons gevraagd. De saamhorigheid binnen de vereniging is dan ook bewonderenswaardig.

Ook op financieel gebied heeft de corona crisis impact op onze vereniging. Wij hebben dit jaar, mede door subsidies van de overheid, de schade beperkt weten te houden. Voorraad die in onze kantine nog aanwezig was is gedoneerd aan de voedselbank zodat dit nog goed terecht is gekomen. Voor het komende jaar zullen we gaan zien hoe groot de impact zal zijn. Wat dit gaat inhouden voor het komende seizoen? Dat hangt af van de ontwikkelingen rondom het corona virus.  Wij, als bestuur, houden de ontwikkelingen goed in de gaten om een zo goed mogelijk perspectief te bieden aan de leden.

Van ons prachtige nieuwe tenue, welke mogelijk is gemaakt door onze sponsoren, hebben wij nog nauwelijks kunnen genieten. Zodra de mogelijkheid zich voordoet zullen wij hier zeker nog aandacht aan besteden.

De vrijwilligersavond waar wij normaal gesproken de mensen bedanken kan ook helaas niet doorgaan. Hier hebben wij een alternatief voor bedacht in de vorm van een decemberpresentje welke u kunt ophalen bij de COOP te Stompwijk. Dit presentje is voor alle leden, alle vrijwilligers van onze vereniging en alle sponsoren. Vergeet niet uw brief (afhaalbewijs) in te leveren bij het ophalen. 

Ik hoop dat het komende jaar ons meer mogelijkheden gaat bieden. Ik hoop dat wij u weer op ons complex mogen verwelkomen om te sporten, misschien een wedstrijd te  bezoeken of een drankje te drinken in de kantine. Laten wij allen positief blijven! Zorg goed voor elkaar, let goed op elkaar.

Namens het bestuur wens ik u fijne dagen en alvast alle gezondheid en goeds voor 2021!

Michel Guijt, voorzitter Stompwijk ‘92

The Sportlight

Maatregelen:

Alle sporten die binnen in de zaal plaatsvinden zijn met ingang van 15 december 2020 niet toegestaan. Dit zal gelden voor alle sporten en voor alle leeftijden.

Buiten sporten is toegestaan in de leeftijd tot en met 17 jaar. Deze sporten blijven plaatsvinden onder de afspraken die er al bestonden. Deze trainingen mogen dus blijven doorgaan. Wij geven de trainer(s) de ruimte om zelf te bepalen of de training doorgang zal vinden. Alle buiten sporten voor de leeftijd van 18 jaar en ouder gaan wij tot en met 19 januari 2021 stilleggen. Er zullen dus geen trainingen zijn voor leden van 18 jaar en ouder. Wij hopen met deze maatregel een positieve en duidelijke bijdrage te leveren aan het beperken van contacten voor de komende vijf weken.

Namens het bestuur willen wij u, ondanks deze maatregelen, een goede decembermaand toewensen. Maak er met elkaar het beste van, blijf gezond, let op elkaar!