De bibliotheken gaan weer open

Goed nieuws: donderdag 20 mei hebben wij de deuren van de bibliotheek weer geopend. Wij zijn erg blij je weer te mogen begroeten als je langskomt om boeken, tijdschriften en films uit te zoeken. Of om te lezen, te studeren of te werken op een computer.

Openingstijden
De openingstijden in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg zijn zoals je gewend was:
•    Maandag: 12:00 – 18:00 uur

•    Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

• Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

In Stompwijk gelden ook weer de gebruikelijke openingstijden:

• Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:30 – 10:30 uur

• Woensdag: 18:30 – 19:30 uur

Sluiting Afhaalbibliotheek

De Afhaalbibliotheek trok de afgelopen maanden enorm veel tevreden bezoekers met reserveringen en boekenpakketten. Deze service is nu gestopt. Heb je een melding ontvangen dat je reservering binnen is? Dan staan je materialen vanaf nu voor je klaar in de kast ‘Reserveringen’.

Activiteiten
Op dit moment zijn er nog geen activiteiten in de bibliotheek. Wel zijn er online activiteiten, zoals het Digitaal Taalhuis spreekuur. Kijk voor het actuele overzicht op www.bibliotheekaandevliet.nl/agenda.

Materialen inleveren

De uitleentermijn van materialen met een inleverdatum vóór 20 mei is met 4 weken verlengd. Bekijk je nieuwe inleverdatum in ‘Mijn Bibliotheek’ en lever je materialen waarvan de uitleentermijn verloopt binnen 4 weken in. Dit is ook fijn voor andere leden, want veel boeken zijn alweer gereserveerd.