SGW Vlietland (ook) afgelast

Na het bericht van Nooitgedacht moet ik ook melden dat SGW Vlietland als gevolg van  maatregelen rondom het coronavirus ook dit jaar niet doorgaat. Lang is er getwijfeld en hebben we steeds weer de koppen “online” bij elkaar gestoken of we moesten afgelasten of niet. Damt het virus in, worden de regels op tijd en voldoende versoepeld, mag een buiten evenement wel of niet en onder welke condities en wanneer………alles tegen beter weten in. Veiligheid, gezondheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid geven de doorslag sport komt (nog) even op de tweede plaats.

Dat betekent dat we u dit jaar wederom niet kunnen trakteren op twee dagen mooie en spectaculaire sport voor zowel wedsstrijdruiters als de hobby- en recreatie klassen.

Laatste keer Vlietland

Dit zal dan ook vrijwel zeker een afsluiting betekenen voor de SGW op Vlietland en zal het bestuur zich moeten buigen over de toekomst van onze SGW. We hadden graag met een volledige wedstrijd afscheid willen nemen van Vlietland.

Wellicht is het mogelijk om in afgezwakte vorm dit najaar op Vlietland nog een oefencross of crosstraining te organiseren.

Praten over de toekomst doen we in eerste instantie natuurlijk met
dhr. Carpentier-Alting, directeur Recreatie Vlietland, die de afgelopen 18 jaar onze gastheer is geweest. Om te kijken hoe we verder gaan zal een behoorlijke dosis inventiviteit nodig zijn…hoe en waar gaan we verder…..we zullen het zien.

In ieder geval bedanken we al onze vrijwilligers die ook voor een belangrijk deel Stompwijkers zijn voor hun inzet en veerkracht om er steeds weer iets moois van te maken.

Vriendelijke groet,

Ton Spaan