Nederlands Elftal en De Bles

Er rust een vloek op bovenstaande combinatie! Sinds het ontstaan van De Bles 6 jaar geleden hebben we geen enkel eindtoernooi meegemaakt. Velen van ons herinneren nog de mooie oranje-avondjes bij Ruud & José of op Summerland. Voetbal met elkaar kijken is toch wel het leukst.

Wij hadden er vorig jaar al, maar ook dit jaar heel veel zin in om dit jaar wel iets te kunnen organiseren, maar de huidige coronaregels gooien roet in het eten. Onbegrijpelijk, want er is buiten op de terrassen natuurlijk veel minder besmettingsgevaar dan in de doorgaans slecht geventileerde huiskamers met vele mensen bij elkaar. Maar goed, wij maken de regels niet en hebben het er maar mee te doen. We houden goede moed dat we vanaf de 3e wedstrijd wel met elkaar kunnen kijken. De schermen staan er klaar voor en wij hebben er enorm veel zin in. Ik vertrouw er op dat het toch nog gaat gebeuren dit jaar!

Afgelopen weekend mochten we voor het eerst weer binnen open. Daar waar we vorig weekend nog best tegen wat opstartproblemen aanliepen, liep het dit weekend weer als vanouds. Wat fijn dat jullie zo massaal naar De Bles kwamen. Ons extra terras heeft 85 zitplaatsen waarvan we er 50 mogen gebruiken. Het totale aantal zitplaatsen bij De Bles is momenteel veel groter dan we met de best haalbare personele bezetting aankunnen. We kiezen er daarom voor om niet alle plekken te vullen omdat we onze gasten allemaal en altijd een topervaring willen geven. We kunnen dat alleen door op een bepaald moment geen reserveringen meer aan te nemen. Hoe vervelend we het ook vinden om nee te moeten verkopen. Wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan op tijd.