Herinrichting Doctor van Noortstraat

Inwoners van Stompwijk,

Vanaf 2017 werken wij aan het verbeteren van de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid van uw woongebied. In het kader van het project Bereikbaar Stompwijk is de Stompwijkseweg gereconstrueerd en wordt de Veenpoldersweg aangelegd.

Nu is het tijd om te beginnen met het maken van een plan voor een vernieuwde Dr. van Noortstraat. We werken daarbij samen met het hoogheemraadschap van Rijnland dat de dijk (waarop de weg ligt) plaatselijk wil verhogen en/of versterken. We vinden het belangrijk om u als bewoner en kenner van het gebied te betrekken bij de plannen. Ongetwijfeld heeft u ideeën en wensen over bijvoorbeeld het verkeer, het parkeren, de weginrichting en het verhelpen van bijvoorbeeld wateroverlast.

Denkt u mee?

Vanaf vandaag kunt u op www.lv.nl/DvN meer informatie lezen over dit project en aan ons uw ideeën en wensen doorgeven. Ook kunt u zich opgeven voor een wandeling door het plangebied. We zijn dan benieuwd naar uw suggesties!

Planning

De verschillende stappen die we zetten om tot een definitief ontwerp van de Dr. van Noortstraat te komen, staan vermeld in het Stappenplan hieronder.

Dit stappenplan kan worden bijgesteld indien ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De genoemde perioden gelden als streefdata. De planuitwerking in 2022, zoals vermeld in stap 6, scherpen we later dit jaar nader aan op basis van meer verkregen inzichten.

We zien er naar uit om met u de plannen uit te werken voor een duurzame en verkeersveilige Dr. van Noortstaat.

Met vriendelijke groet, mw. mr. A.J.W. van Eekelen, wethouder