Van Koninklijk Conservatorium met jong talent naar Atelierweekend met amateurkunstenaars

Afgelopen zaterdag kwamen vanuit het hele land ouders met hun kroost al vroeg naar Buitenplaats Molenwei. Er stond een spectaculaire buitendag op de agenda vol klassieke ensembles, jazz combo’s, een grandioos orkest- en als afsluiter een echte gekostumeerde opera.

Het boerenerf was een lange dag het decor voor walking concerten voor familie van de school van Jong Talent Koninklijk Conservatorium uit Den Haag.

Na anderhalf jaar zonder concerten konden familieleden weer genieten van hun muzikale kinderen. Passanten en bezoekers van de tentoonstelling Panorama Platteland genoten mee. Het was een geweldige dag voor de organisatie van het conservatorium om zo het afsluitproject van het schooljaar te beleven in groene sferen.

Zaterdag en zondag 26 en 27 juni bruiste het van de beeldende kunsten op Molenwei. Meer dan 10 exposanten tonen hun talent in verschillende binnen- en buitenruimten.

De exposanten die deelnemen hebben afgelopen jaar aan het kunstwerk Panorama Platteland mee geschilderd. Op deze wijze krijgen bezoekers een indruk van wie de makers zijn achter het plattelandsverhaal.

 Het atelierweekend is vrij te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. Panorama Platteland is dit weekend te bezoeken voor € 5,50 per persoon en een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar onder de Luifel. Muzikanten die een optreden willen verzorgen zijn welkom en mogen met de pet rond.

Meer informatie www.buitenplaatsmolenwei.nl

Een gedachte over “Van Koninklijk Conservatorium met jong talent naar Atelierweekend met amateurkunstenaars”

  1. Ik heb een kleine reactie op jullie stukje .Er staat zaterdag en Zondag 26-27 Juni ,bruiste het van de beeldende kunsten op de Molenwei. Maar volgens mij klopt de datum niet want dat is pas aanstaand weekend.Verder wens ik jullie allemaal fijne dagen met mooi weer.
    Groetjes RIA van Dijk.

Reacties zijn gesloten.