Vogelhuisjesproject

Morgen/vandaag 6 juli gaat het maken van de vogelhuisjes in het Dorpspunt weer van start. Dit vooral dankzij de bijdrage van Fonds 1818. We zijn blij weer met elkaar aan de slag te kunnen. Natuurlijk blijven we voorzichtig en houden we de afstandsafspraken in stand. Het Dorpspunt is immers groot genoeg.

Morgenavond is voor de Dotterbloem gereserveerd, dit leverde helaas te weinig aanmeldingen op zodat ook andere personen benaderd zijn.

We dachten juist per straat meer binding te kunnen krijgen, omdat dit niet alleen met burendag van belang is. Het samen met elkaar aan de slag gaan is een leuke, ontspannen manier om met elkaar nader kennis te maken. De behoefte hieraan is toch niet zo groot als dat ik gedacht had.

U bent vandaag 6 juli dus eveneens van harte welkom. Het Paddemoes staat op 20 juli op de planning, ook daar bent u van harte welkom. Hierna wordt er een schema gemaakt, zodat er per straat of vereniging of door u zelf samengestelde groep, een planning gemaakt kan worden. U kunt ook uw kleinkind meenemen, of als kind je oma en opa. Voor alle duidelijkheid, het is gratis en de vogelhuisjes worden voor iedereen zichtbaar opgehangen.

Let wel na de eerste behandeling krijgen ze nog een extra behandeling om ze extra weerbaar te maken tegen weer en wind. Het zou mooi zijn om de huisjes met burendag op te hangen. Dan kunnen ook de vogelhuisjes die eind vorig jaar gemaakt zijn worden opgehangen.

Tegen die tijd hoop ik het project af te ronden.

Petra